Een kussen met kattenkruid

Een kussen met kattenkruid

Wie kent niet het effect van kattenkruid op katten. Ze worden speels, een beetje gek, vrolijk en algeheel gelukkig en doen niets liever dan rollen en kopjes geven. Sommige wat gestresste of onrustige katten kunnen er zich zelfs door op hun gemak gaan voelen en uiteindelijk toch ontspannen, een ideaal hulpmiddel in sommige stressvolle situaties en op angstige momenten zoals een verhuizing, een bezoekje aan de dierenarts of een ritje in de auto.

Een andere favoriet voor veel katten is een kussen. Als zachte ligplek, veilig nest, comfortabel bed; veel katten zijn verknocht aan hun eigen slaapplekje en kunnen daar dan ook uren gelukzalig spinnend doorbrengen.

Stel je nu eens voor dat het om een kussen met kattenkruid gaat. De veilige, zachte en comfortabele plek die ook nog eens gekmakend onweerstaanbaar ruikt. Je brengt het beste op alle fronten in je kat naar boven en tegelijkertijd is je kat vermaakt en heerlijk ontspannen.

Er zijn keuzes genoeg op het gebied van kussens met kattenkruid, bovendien is het ook heel makkelijk om een flesje met kattenkruid spray te kopen en het op het ligbed van je kat te sprayen. Dan is het een leuke verrassing als ze een dutje willen doen op hun eigen favoriete plekje. De gelukzaligheid is eindeloos.